Järjestä ikimuistoiset juhlat Sofiassa

Juhlasi Sofiassa ovat meille ilo ja ylpeys, osa uljasta 250 vuoden historiaa.

Tärkeät juhlat

Tapahtuma on hetki, jolloin jokin muuttuu. Me Sofiassa ymmärrämme, että tapahtuma on sinulle ja yhteisöllesi hyvin tärkeä hetki. Juhlat, häät, syntymäpäivät, henkilökunnan kekkerit, ikimuistoinen konsertti mummolle, lapsen ristiäiset, cocktail-hetki ystäville tai rakkaan ihmisen muistotilaisuus – meiltä löytyy tilat, tarjoilut ja upeat osaajat, jotka tekevät juhlastasi ikimuistoisen.

Vuosijuhla

Juhlat ovat aina vieraiden juhlat. Vuosipäivänä on hyvä muistaa niitä, joiden takia olet se joka olet. Kiittää yhteisestä taipaleesta ja etenkin suunnitella tulevaa. Hyvistä juhlista lähdetään täynnä uusia ajatuksia kiitollisena siitä, että sai nauttia yhdessä parhaimman illan. Jokainen juhla tehdään 250 vuoden kokemuksella tietäen sen, että sillä hetkellä maailmassa on sinulla ja vieraillasi käsillä vain se hetki. Tehdään siitä upea! Previous
Next
Previous
Next
Häät

Haluatko tärkeimpään päivääsi tunnelmaa, laatua ja huolettomuutta? Tai kiinnostaako sinua häät Helsingin ydinkeskustassa upeassa empiremiljöössä?

Häiden järjestäminen Sofiassa tuo ripauksen historian siipien havinaa hääpäivääsi. Sofia sijaitsee Tuomiokirkon vieressä, Helsingin kulttuurihistoriallisesti arvokkaimmassa ympäristössä. Museoviraston suojelemat ainutlaatuiset tilat on sisustettu laadukkaasti modernilla skandinaavisella designilla.

Kokeneen hääsuunnittelijan avulla hääparin toiveet toteutuvat alusta loppuun. Voit olla luottavaisin mielin ja keskittyä itse juhlaan, vieraisiin ja rakkaimpaasi!

Syntymäpäivät

Sofian Juhlakellarissa järjestät niin rennot kuin juhlavatkin juhlat, sinä päätät. 

Juhlakellari on tunnelmallinen ja viihtyisä tila Torikortteleissa, Tuomiokirkkoa vastapäätä.  Mikäli menojalkaa vipattaa, niin täältä on lyhyt matka jatkamaan juhlia toisaalla vaikka aamuyöhön asti. Juhlakellarista löytyy istumapaikat 25:lle hengelle, äänentoistolaite taustamusiikkia varten sekä screeni tarvittaessa.

Previous
Next
Previous
Next
Karonkka

Sofian upeissa tiloissa järjestät niin suuret kuin pienetkin karonkat. Kokemuksemme näistä erityislaatuisista tilaisuuksista auttaa sinua keskittymään itse juhlaan ja vieraisiisi.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa laadukkaan illallisen ja kokenut sekä ystävällinen henkilökuntamme varmistaa, että myös tarjoilun ja tunnelman osalta ilta on ikimuistoinen.

Valmistujaiset

Lorem ipsum

Previous
Next
Previous
Next
Teemajuhlat

Joskus pitää hieman irroitella. Ei siis juosta alasti Mantan patsaalle, vaan irroittautua arjen kuvioista, leikkimällä ja heittäytymällä yhdessä uuteen tilanteeseen. Naamiaiset, tanssiaiset, agentti-juhlat, 20-luku, Halloween, Twerk-party, Cowboy-land, Pyjama-bileet, Saturday Night Fever, Marie Antoinette-kemut ja vaikka mitkä iloittelut antavat vieraille luvan hauskanpitoon jo ennen kutsuja. Me heittäydymme täysillä mukaan ja Sofia luonteikkaana paikkana taipuu eri teemoihin notkeasti ja tyylillä. Kausijuhlat

Lorem ipsum

Previous
Next
Previous
Next
Illanistujaiset

Lorem ipsum

Pikkujoulut

Lorem ipsum

Previous
Next
Previous
Next
Ristiäiset, rippijuhlat ja lakkiaiset

Sofiasta löydät kauniit ja tunnelmalliset tilat elämäsi tärkeisiin hetkiin ja tilaisuuksiin. Oli sitten kyse ristiäisistä, valmistujaisjuhlista, muistotilaisuuksista, rippijuhlista tai muista sinulle tärkeistä hetkistä.

Sofiassa järjestät tilaisuutesi helposti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua suunnittelussa ja järjestelyissä alusta loppuun. Otamme huomioon erityistoiveet ja muokkaamme tilaisuudesta haluamasi.

Sofian tilat

Historialliset puitteet, tyylikäs sisustus ja uusin teknologia yhdistyvät kiinnostavaksi kokonaisuudeksi Sofian kabineteissa ja kokoustiloissa. Museoviraston suojelemat, tyylikkäät tilat taipuvat sekä seminaaripäiviin, aamiaispalavereihin, juhlaillallisiin että yksityistilaisuuksiin. Sofiasta löydät sopivat tilat eri kokoisiin tapahtumiin. Tapahtumaan sopivan cateringin saat tilattua näppärästi Sofian ravintolasta.

Covid-19 – Sofiassa on turvallista vierailla

HUOM! Otamme Sofiassa koronarajoitukset ja ohjeistukset huomioon kaikessa tekemisessämme. Sofian avarat tilat mahdollistavat turvavälien ylläpidon. Myös kokous- ja tapahtumatarjoilut hoidetaan huolellisesti siten, että tilaisuutesi onnistuu turvallisesti myös tänä haastavana aikana.

Tervetuloa tutustumaan

Olemme Sofiasta iloisia ja ylpeitä. Tosi mieluusti esittelemme sinulle tämän ihanan paikan.