fbpx

Järjestä ikimuistoiset juhlat Sofiassa

Juhlasi Sofiassa ovat meille ilo ja ylpeys, osa uljasta 250 vuoden historiaa.

Tärkeät juhlat

Tapahtuma on hetki, jolloin jokin muuttuu. Me Sofiassa ymmärrämme, että tapahtuma on sinulle ja yhteisöllesi hyvin tärkeä hetki. Juhlat, häät, syntymäpäivät, henkilökunnan kekkerit, ikimuistoinen konsertti mummolle, lapsen ristiäiset, cocktail-hetki ystäville tai rakkaan ihmisen muistotilaisuus – meiltä löytyy tilat, tarjoilut ja upeat osaajat, jotka tekevät juhlastasi ikimuistoisen.

Pikkujoulut

Tip tap! 

Miten ihanaa päästä viettämään pikkujouluja. Saa valmistautua juhlaan, yhdessä istua ja jutella, herkutella, laulaa, iloita, nauttia, tanssia ja pitää hauskaa parhaassa seurassa.  

Ilon hetkiä tarvitaan aina!!! 

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Häät

Haluatko tärkeimpään päivääsi tunnelmaa, laatua ja huolettomuutta? Tai kiinnostaako sinua häät Helsingin ydinkeskustassa upeassa empiremiljöössä?

Häiden järjestäminen Sofiassa tuo ripauksen historian siipien havinaa hääpäivääsi. Sofia sijaitsee Tuomiokirkon vieressä, Helsingin kulttuurihistoriallisesti arvokkaimmassa ympäristössä. Museoviraston suojelemat ainutlaatuiset tilat on sisustettu laadukkaasti modernilla skandinaavisella designilla.

Kokeneen hääsuunnittelijan avulla hääparin toiveet toteutuvat alusta loppuun. Voit olla luottavaisin mielin ja keskittyä itse juhlaan, vieraisiin ja rakkaimpaasi!

Vuosijuhla

Juhlat ovat aina vieraiden juhlat. Vuosipäivänä on hyvä muistaa niitä, joiden takia olet se joka olet. Kiittää yhteisestä taipaleesta ja etenkin suunnitella tulevaa. Hyvistä juhlista lähdetään täynnä uusia ajatuksia kiitollisena siitä, että sai nauttia yhdessä parhaimman illan. Jokainen juhla tehdään 250 vuoden kokemuksella tietäen sen, että sillä hetkellä maailmassa on sinulla ja vieraillasi käsillä vain se hetki. Tehdään siitä upea! Teemajuhlat

Joskus pitää hieman irroitella. Ei siis juosta alasti Mantan patsaalle vaan irroittautua arjen kuvioista leikkimällä ja heittäytymällä yhdessä uuteen tilanteeseen. Naamiaiset, tanssiaiset, agenttijuhlat, 20-luku, Halloween, Twerk-party, Cowboy-land, Pyjamabileet, Saturday Night Fever, Marie Antoinette -kemut ja vaikka mitkä iloittelut antavat vieraille luvan hauskanpitoon jo ennen kutsuja. Me heittäydymme täysillä mukaan ja Sofia luonteikkaana paikkana taipuu eri teemoihin notkeasti ja tyylillä. 

Syntymäpäivät

Sofian Juhlakellarissa järjestät niin rennot kuin juhlavatkin juhlat, sinä päätät. 

Juhlakellari on tunnelmallinen ja viihtyisä tila Torikortteleissa, Tuomiokirkkoa vastapäätä.  Mikäli menojalkaa vipattaa, niin täältä on lyhyt matka jatkamaan juhlia toisaalla vaikka aamuyöhön asti. Juhlakellarista löytyy istumapaikat 20:lle hengelle, äänentoistolaite taustamusiikkia varten sekä screeni tarvittaessa.

Karonkka

Sofian upeissa tiloissa järjestät niin suuret kuin pienetkin karonkat. Kokemuksemme näistä erityislaatuisista tilaisuuksista auttaa sinua keskittymään itse juhlaan ja vieraisiisi.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa laadukkaan illallisen ja kokenut sekä ystävällinen henkilökuntamme varmistaa, että myös tarjoilun ja tunnelman osalta ilta on ikimuistoinen.

Valmistujaiset

Oi vastavalmistunut!
Uljas työ ja taival takana, niin nyt on aika juhlia!

Järjestä huolettomat juhlat ja palkitse valmistunut loistavasta saavutuksesta.
Sofiassa juhlit lakkiaispäivää kauniissa miljöössä omassa kabinetissa herkullisten tarjoilujen kera. Me olemme miettineet kaiken valmiiksi ja laittaneet paikan kauniiksi. 

Illanistujaiset

”Olisi hei tosi kiva koota porukka yhteen ja mennä viettämään iltaa yhdessä” 

” Joo hei olisipa ihanaa, minne mentäisiin?” 

” Sofiassa on kuulemma kivoja erikokoisia tiloja ja herkullinen meininki” 

Sinulla on yhteisö, seura, luokka, vuosikurssi tai joku muu, johon kuulut ja haluaisit mahdollistaa yhteisen hetken. Soita ensin meille ja löydetään teille ratkaisu, joka on helppo järjestää. Onhan se aivan mahtavaa nähdä kivojen ihmisten kanssa ja viettää ihana ilta. 

Kausijuhlat

Juhliminen on perinteisesti jakautunut kausiin, jotka ovat liittyneet vuodenaikoihin, taivaankappaleiden liikkeisiin, uskonnollisiin merkkihetkiin, maanviljelykseen, raaka-aineiden saatavuuteen ja vaikka mihin. On myös paikallisia juhlapäiviä, ylikansallisia teemapäiviä, muistopäiviä ym. Nämä kaikki ovat saaneet osakseen juhlimiseen ja kokoontumiseen liittyviä tradioita ja niiden kunniaksi voi hienosti koota yhteen ihmisiä kohtaamaan ja nauttimaan hetkestä osana laajempaa kulttuurista kokemusta. Joulujuhlat, St.Patrick´s Day, Oktoberfest, Rapujuhlat, Parsajuhlat, itsenäisyyspäivä, uusi vuosi, vapun aika, kesäkauden avajaiset ja monet muut. Kannattaa miettiä, onko sinulla tai yritykselläsi joku oma merkityksellinen ajankohta, jonka mieluusti jakaisi ystävien kanssa. Ja pistetään toimeksi. 

Ristiäiset, rippijuhlat ja lakkiaiset

Sofiasta löydät kauniit ja tunnelmalliset tilat elämäsi tärkeisiin hetkiin ja tilaisuuksiin. Oli sitten kyse ristiäisistä, valmistujaisjuhlista, muistotilaisuuksista, rippijuhlista tai muista sinulle tärkeistä hetkistä.

Sofiassa järjestät tilaisuutesi helposti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua suunnittelussa ja järjestelyissä alusta loppuun. Otamme huomioon erityistoiveet ja muokkaamme tilaisuudesta haluamasi.

Sofian tilat

Historialliset puitteet, tyylikäs sisustus ja uusin teknologia yhdistyvät kiinnostavaksi kokonaisuudeksi Sofian kabineteissa ja kokoustiloissa. Museoviraston suojelemat, tyylikkäät tilat taipuvat sekä seminaaripäiviin, aamiaispalavereihin, juhlaillallisiin että yksityistilaisuuksiin. Sofiasta löydät sopivat tilat eri kokoisiin tapahtumiin. Tapahtumaan sopivan cateringin saat tilattua näppärästi Sofian ravintolasta.

Tervetuloa tutustumaan

Olemme Sofiasta iloisia ja ylpeitä. Tosi mieluusti esittelemme sinulle tämän ihanan paikan.