fbpx

Syntymäpäivät

Sofian Juhlakellarissa järjestät niin rennot kuin juhlavatkin juhlat, sinä päätät.

Syntymäpäivät Sofiassa

Sofian Juhlakellarissa järjestät niin rennot kuin juhlavatkin juhlat, sinä päätät. Me olemme miettineet teille muutamat herkulliset tarjoilut valmiiksi, joten teidän ei tarvitse kuin niistä päättää iltaanne sopivat. Juomat tulevat talon kautta ja niidenkään valinnassa ei tarvitse laittaa sormea suuhun sillä henkilökuntamme auttaa teitä valitsemaan oikeat juomat iltaan. Kaikkea ei myöskään tarvitse päättää etukäteen, baaritiski sijaitsee vain rappusten yläpäässä, joten sieltä voi santsata illan mittaan.

Juhlakellari on tunnelmallinen ja viihtyisä tila Torikortteleissa, Tuomiokirkkoa vastapäätä. Tilavaraus on lähtökohtaisesti voimassa klo 23 asti, mutta ei se ole niin justiinsa, vaikka vähän venyisikin. Mikäli menojalkaa vipattaa, niin täältä on lyhyt matka jatkamaan juhlia toisaalla vaikka aamuyöhön asti. Juhlakellarista löytyy istumapaikat 20:lle hengelle, äänentoistolaite taustamusiikkia varten sekä screeni tarvittaessa.

Sofiasta löytyy myös muita tiloja isommille syntymäpäiväjuhlille. Kysy lisää: myynti@sofiahelsinki.fi.

Tervetuloa tutustumaan

Sofiassa voit suunnitella, tehdä, oppia, juhlia ja nauttia. Mikä tahansa sinun tilaisuus onkaan, esittelemme sinulle ilolla tämän ihanan paikan. Tervetuloa!