fbpx

Syntymäpäivät

Sofian Juhlakellarissa järjestät niin rennot kuin juhlavatkin juhlat, sinä päätät.

Syntymäpäivät Sofiassa

Sofian Juhlakellarissa järjestät niin rennot kuin juhlavatkin juhlat, sinä päätät. Me olemme miettineet teille muutamat herkulliset tarjoilut valmiiksi, joten teidän ei tarvitse kuin niistä päättää iltaanne sopivat. Juomat tulevat talon kautta ja niidenkään valinnassa ei tarvitse laittaa sormea suuhun sillä henkilökuntamme auttaa teitä valitsemaan oikeat juomat iltaan. Kaikkea ei myöskään tarvitse päättää etukäteen, baaritiski sijaitsee vain rappusten yläpäässä, joten sieltä voi santsata illan mittaan.

Juhlakellari on tunnelmallinen ja viihtyisä tila Torikortteleissa, Tuomiokirkkoa vastapäätä. Tilavaraus on lähtökohtaisesti voimassa klo 23 asti, mutta ei se ole niin justiinsa, vaikka vähän venyisikin. Mikäli menojalkaa vipattaa, niin täältä on lyhyt matka jatkamaan juhlia toisaalla vaikka aamuyöhön asti. Juhlakellarista löytyy istumapaikat 25:lle hengelle, äänentoistolaite taustamusiikkia varten sekä screeni tarvittaessa.

Järjestä kavereiden kanssa rennot tapas-iltamat

10:lle hengelle 350 € ja 20:lle hengelle 700 €. Sisältää herkulliset kuuden eri tapaksen lajitelman talon kokin suosikeista. Juomat omien mieltymystenne mukaan, talo mielellään auttaa sopivien viinien valinnassa.

Pastabileet

10:lle hengelle 300 € ja 20:lle hengelle 600 €. Tarjolla kahta eri pastaa, salaattia sekä tuoretta patonkia pastan kylkeen.

Pizza- ja peli-iltamat

10:lle hengelle 300 € ja 20:lle hengelle 600 €. Tarjolla kolmea eri pitsaa isoilta lankuilta. Tarjolla lautapelejä sekä screeni mahdollisia pelejä varten (omat tunnukset).

Synttäribuffet

10:lle hengelle 350 € ja 20:lle hengelle 700 €.

Covid-19 – Sofiassa on turvallista vierailla

HUOM! Otamme Sofiassa koronarajoitukset ja ohjeistukset huomioon kaikessa tekemisessämme. Sofian avarat tilat mahdollistavat turvavälien ylläpidon. Myös kokous- ja tapahtumatarjoilut hoidetaan huolellisesti siten, että tilaisuutesi onnistuu turvallisesti myös tänä haastavana aikana.

Varaukset ja tiedustelut

Huom!
Sofiassa käytetään Genanon ilmaa puhdistavia laitteita.