fbpx

Kick off, kauden aloitus

Tervetuloa uusi kausi tai uusi vuosi!
Parhaan aloituksen uudelle ajanjaksolle saat Sofiassa

Kick offit ja kauden aloitukset Sofiassa

Potkaistaan homma käyntiin!

On se kumma, kun jokainen vuosi on erilainen, maailma muuttuu, ihmiset vaihtuvat eivätkä olosuhteetkaan ole koko ajan vakaat. Pitää siis kerta toisensa jälkeen ryhtyä, tarttua toimeen ja aloittaa… Sen sijaan, että suotta turhautuu, kun “vastahan, me tästä puhuttiin”, niin kannattaa tehdä aloittamisesta innostavaa, opettavaista, hauskaa ja tärkeää. Kun seuraavaan kauteen pääsee käsiksi eväinä uutta tietoa, jänniä oivalluksia, fiksuja tavoitteita ja hyviä keskusteluja tulevasta, niin porukka saa työlleen mainion lähtölaukauksen.

Jos urheiluvertaus sallitaan, niin jokainen peli ja startti alkaa aina nollasta. Joukkueen osaaminen, kunto ja strategia pitää huolen siitä, että ollaan kilpailukykyisiä, mutta vain hyvä yhteishenki ja tahto yhdessä voittaa mahdollistaa menestyksen.  Etenkin tiukassa kisassa.

Kick off on tärkeä hetki kaikille, mahdollisuus kokoontua, koota ajatukset ja kohdata. Tavoitteellinen aloitus on yhteisölle paras tapa mahdollistaa ja varmistaa sujuva yhteispeli. Sofian kulmilla on aloitettu asioita jo vuodesta 1771, niin olemme myös teidän joukkueelle loistava paikka potkaista kausi käyntiin.

Kick off -paketit pitävät sisällään:
Suosittelemme seuraavia tiloja kick off -tilaisuuksiin:

Varaukset ja tiedustelut

Huom!
Sofiassa käytetään Genanon ilmaa puhdistavia laitteita.

Covid-19 – Sofiassa on turvallista vierailla

HUOM! Otamme Sofiassa koronarajoitukset ja ohjeistukset huomioon kaikessa tekemisessämme. Sofian avarat tilat mahdollistavat turvavälien ylläpidon. Myös kokous- ja tapahtumatarjoilut hoidetaan huolellisesti siten, että tilaisuutesi onnistuu turvallisesti myös tänä haastavana aikana.