fbpx

Afterwork, cocktail-tilaisuus

Tunnelmaa, puheensorinaa, ihmisiä sekä tarjoilut toiveiden mukaisesti

Afterworkit ja cocktail-tilaisuudet Sofiassa

Yhteinen hetki töiden jälkeen kruunaa päivän. Vaikka arki jo huutaakin, että nyt äkkiä kauppaan, harrastuksiin, siivoamaan, lapsia hakemaan, trenaamaan, niin onhan se välillä tosi mukavaa olla hetki vapaalla työkavereiden kanssa. Raikkaat juomat, pienet herkulliset syötävät, leppoisaa musaa ja ihana hetki on valmis. 

Afterwork

Mikä olisi mukavampi tapa lopettaa tuottava päivä tai viikko kuin järjestää afterwork asiakkaiden tai kollegoiden kanssa. Sofian valmiit ja maistuvat paketit takaavat helpon ja toimivan ratkaisun tarpeisiisi. Sofiasta löytyy monenlaisia tiloja erikokoisille ryhmille.

Valitse omalle ryhmällesi sopiva tila ja tarjoilupaketti.

Paketti sisältää:
Tarjoilupaketit:
Suositellut tilat ja hinnat:

Hinnat eivät ole voimassa pikkujoulukaudella.

Cocktail-tilaisuus

Cocktail-tilaisuus on upea tapa tuoda yhteen kumppaneita, asiakkaita, sidosryhmiä ja nauttia yhdessä iloinen hetki. Klassinen tapaamisen muoto voi kestää pari-kolme tuntia ja sitten kaikki voivat lähteä tahoilleen hyvissä ajoin eikä mene koko ilta. Puheet saavat olla lyhyitä, drinkit kylmiä ja tunnelma välitön. 

Sofian upeissa saleissa järjestät tyylikkäät ja vaikuttavat cocktail-tilaisuudet vaativaankin tarpeeseen. Voit valita suoraan olemassa olevia pakettejamme tai sitten räätälöimme tarpeeseen sopivat juhlat.

Valmiit paketit alv 0%
Paketti sisältää:

Varaukset ja tiedustelut

Huom!
Sofiassa käytetään Genanon ilmaa puhdistavia laitteita.