fbpx

Koulutus ja valmennus

Sofian inspiroivat tilat ja loistava sijainti takaavat onnistuneen koulutuspäivän

Koulutukset ja valmennukset Sofiassa

Johtaminen ilman valmennusta ja koulutusta on kuin lypsy ilman tummelia, jotain tulee, mutta väkisin eikä lypsettävästä tunnu mukavalta. Pahoittelut hieman karkeasta avauksesta, mutta jos se saa miettimään valmennusta ja koulutusta edes hetken, niin menköön.

Valmennuksen tehtävä on auttaa ihmisiä näkemään potentiaalinsa, luottamaan ihmisiin, ympäristöön ja mahdollisuuksiin, oppia käsittelemään kaikenlaisia tilanteita sekä rohkeasti tavoittelemaan menestystä. 

Jatkuva kouluttautuminen varmistaa yrityksen kilpailukyvyn ja pitää yksilön sekä yhteisön tietoisena ympärillä tapahtuneesta kehityksestä sekä ohjaa ymmärtämään asioita syvemmin. Koulutus lisää ymmärrystä ja helpottaa näin pärjäämään ja tekemään hyviä päätöksiä. Sisältö sekä koulutuksen vetäjä ovat onnistumisen keskiössä, mutta myös paikalla on väliä. Sofia sijaitsee suomalaisen opin ja ymmärryksen alkujuurilla ja tässä ympäristössä ihminen kehittyy joka päivä. Tervetuloa!

Suosittelemme seuraavia tiloja koulutus- ja valmennuskäyttöön:

Tervetuloa tutustumaan

Sofiassa voit suunnitella, tehdä, oppia, juhlia ja nauttia. Mikä tahansa sinun tilaisuus onkaan, esittelemme sinulle ilolla tämän ihanan paikan. Tervetuloa!