fbpx

Asiakastilaisuus

Sofiasta löydät näyttävät tilat erilaisiin asiakastilaisuuksiin ja -kohtaamisiin

Asiakastilaisuudet Sofiassa

Ilman asiakkaita ei ole yritystä. Asiakkaista tulee pitää hyvää huolta ja uusia asiakkaita tarvitaan tietysti myös. 

Asiakas on kaupallisen vaihdannan lisäksi myös paljon muuta. Hän on muun muassa kokeilija, kumppani, osa yhteisöä, palautteen antaja, kriitikko, kannustaja, suosittelija ja jopa brändin “omistaja”. Nykyasiakas on tietoinen valinnoistaan vaikka moni  päätös perustuukin tapoihin ja tottumuksiin enemmän kuin tietoiseen valintaan. Vaikka ihminen hakee helppoutta ja digitaalisten yhteyksien myötä kaikki voidaan suorittaa etänä, niin on hyvin tärkeää mahdollistaa kohtaamisia asiakkaiden kanssa. Syntyy tuttuutta, ystävyyttä ja ennen kaikkea luottamusta. Nimen mukaisesti kyseessä on tilaisuus, eli mahdollisuus vastata kysymyksiin, jakaa tietoa, sopia tulevia, tehdä kauppaa ja pitää hauskaa. 

Sofiassa voi asiakkaiden kanssa suunnitella, oppia, tehdä, juhlia ja nauttia.  Yhdessä vietetty hyvä päivä mahdollistaa hyvän kierteen yhteistyölle ja kumppanuudelle. Tervetuloa Sofiaan!

Sofiasta löytyy edustavia ja toimivia tiloja eri kokoisiin asiakastilaisuuksiin unohtamatta herkullisia tarjoiluita. On kyseessä sitten tärkeimmän asiakkaasi kanssa yhteinen illallinen tai isommalle asiakaskunnalle järjestettävä tilaisuus niin Sofiasta löytyy tiloja useaan eri tarkoitukseen. 

Suositeltavat tilat:

Tervetuloa tutustumaan

Sofiassa voit suunnitella, tehdä, oppia, juhlia ja nauttia. Mikä tahansa sinun tilaisuus onkaan, esittelemme sinulle ilolla tämän ihanan paikan. Tervetuloa!