Viikon keitto: Kermaista sienikeittoa ja mustapippurituorejuustoa L, G
Hinta 12,70. Sisältää runsaan salaattipöydän ja itseleivottua leipää.
MAANANTAI 16.9.
Yrttipaahdettua kananpoikaa, Västerbotten-juustolla kuorrutettu ”Mac & Cheese” ja chilimajoneesi L
Paahdettua halloumijuustoa, Västerbotten-juustolla kuorrutettu ”Mac & Cheese” ja chilimajoneesi L
TIISTAI 17.9.
Hauki-ahvenpihvejä, beurre blanc -kastiketta, perunapaistosta ja tuoretta pinaattia L, G
Paahdettua fetaa, kirsikkatomaattia ja parsakaalia perunapedillä sekä dijon-yrttivinaigrette L, G
KESKIVIIKKO 18.9.
Ylikypsää possunposkea, tummaa valkosipulikastiketta ja perunapyreetä L, G
Paistettua vegechorizoa, tummaa valkosipulikastiketta ja perunapyreetä L, G
TORSTAI 19.9.
Paistettua puna-ahventa, kauden kasviksia ja bruschetta-tomaattia L, G
Oliivi-sitruunamarinoitua tofua, kauden kasviksia ja bruschetta-tomaattia V, G
PERJANTAI 20.9.
Sofian Ragu alla Bolognese, pastaa ja parmesaania L
Sofian kasvisbolognesea ja parmesaania L
Kysyttäessä saavilla myös gluteenittomia ja vegaanisia annoksia.
Harri Kangas
+358 40 144 8432
harri.kangas@sofiahelsinki.fi
Joni Hinkkanen
+358 40 621 2009
joni.hinkkanen@sofiahelsinki.fi
Aleksanterinkatu 28 &
Unioninkatu 27
p.+358 44 978 2893
ravintola@sofiahelsinki.fi
Aukioloajat:
Ma-Pe klo 9-16
La ja Su suljettu
Harri Kangas
+358 40 144 8432
harri.kangas@sofiahelsinki.fi
Joni Hinkkanen
+358 40 621 2009
joni.hinkkanen@sofiahelsinki.fi
Aleksanterinkatu 28 &
Unioninkatu 27
p.+358 44 978 2893
ravintola@sofiahelsinki.fi
Aukioloajat:
Ma-Pe klo 9-16
La ja Su suljettu