Viikon keitto: Paahdettua paprikakeittoa ja vuohenjuustomurua L, G
Hinta 12,70. Sisältää runsaan salaattipöydän ja itseleivottua leipää.
MAANANTAI 2.12.
Hirviwallenberg, yrttiherneitä, perunapyreetä ja punaviinikastiketta L
Beyond meat -pihvejä, yrttiherneitä, perunapyreetä ja punaviinikastiketta L, G
TIISTAI 3.2.
Miso-glaseerattua lohta, pikkelöityjä kasviksia ja ruskistetussa voissa pyöräytettyjä perunoita L, G
Miso-glaseerattua ja paahdettua munakoisoa sekä ruskistetussa voissa pyöräytettyjä perunoita L, G
KESKIVIIKKO 4.12.
Sveitsiläinen possu-juustopata, survottuja puolukoita ja mausteista riisiä L, G
Juure-sienipata, survottuja puolukoita ja mausteista riisiä L, G
TORSTAI 5.12.
Yrttisiä lohimurekepihvejä, lämmin perunasalaatti, tillikermaviili ja pikkelöityä punasipulia L, G
Sitruunamarinoitua tofua ja seesaminsiemeniä sekä lämmin perunasalaatti, tillikermaviili ja pikkelöityä punasipulia L, G
PERJANTAI 6.12.
Olemme itsenäisyyspäivän vietossa.
Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille asiakkaillemme!
Kysyttäessä saavilla myös gluteenittomia ja vegaanisia annoksia.
Harri Kangas
+358 40 144 8432
harri.kangas@sofiahelsinki.fi
Joni Hinkkanen
+358 40 621 2009
joni.hinkkanen@sofiahelsinki.fi
Aleksanterinkatu 28 &
Unioninkatu 27
p.+358 44 978 2893
ravintola@sofiahelsinki.fi
Aukioloajat:
Ma-Pe klo 9-16
La ja Su suljettu
Harri Kangas
+358 40 144 8432
harri.kangas@sofiahelsinki.fi
Joni Hinkkanen
+358 40 621 2009
joni.hinkkanen@sofiahelsinki.fi
Aleksanterinkatu 28 &
Unioninkatu 27
p.+358 44 978 2893
ravintola@sofiahelsinki.fi
Aukioloajat:
Ma-Pe klo 9-16
La ja Su suljettu