fbpx

Seminaari

Järjestä onnistunut seminaari Sofian upeissa saleissa

Järjestä onnistunut seminaari Sofiassa

Seminaari on innostumisen, kasvun ja oppimisen paikka. Maailma on muutokselle valmis, kun samaan hetkeen ja tilaan saapuu joukko osaavia, uteliaita ja samasta aiheesta kiinnostuneita ihmisiä. Hyvä seminaari avaa jo kutsussa sisällön sekä tavoitteen osallistujille ja saa heidät virittäytymään tulevaan ajatusten vaihtoon. Kohdatessaan innostavat puhujat ja alustajat antavat ajatuksille pontta ja keskusteluissa esitysten jälkeen, tauoilla sekä ruokaillessa. Osallistujat muodostavat yhteisön, jossa kuka tahansa voi vaihtaa ajatuksia kenen kanssa vaan ja saada hetkistä huimasti irti.

Sofiassa ovat kohdanneet lukuisat aiheet, yritykset, yhteisöt, asiantuntijat, toimijat ja osaajat. Historiallinen kaunis miljöö Senaatintorin laidalla on toiminut tuhansien kohtaamisten paikkana jo vuodesta 1771. Täällä keskustelu ja ajatusten vaihto onnistuu, puhujien on hyvä puhua ja osallistujat viihtyvät. Tervetuloa!

Sofiassa järjestät pienen tai isommankin seminaarin avaimet käteen periaatteella. Tilavaihtoehtoina Sonckin sali tai Lyhtysali. Seminaarien hinnat alkaen 1290 € + alv. / puolen päivän tilaisuus.

Tervetuloa tutustumaan

Sofiassa voit suunnitella, tehdä, oppia, juhlia ja nauttia. Mikä tahansa sinun tilaisuus onkaan, esittelemme sinulle ilolla tämän ihanan paikan. Tervetuloa!