fbpx

Aamunavaukset

Sofian suositussa aamunavauskonseptissa pääset esittelemään sinulle tärkeää asiaa itse kutsumallesi kohderyhmälle helposti ja vaivattomasti.

Aamunavaukset Sofiassa

Sofian suositussa aamunavauskonseptissa pääset esittelemään sinulle tärkeää asiaa itse kutsumallesi kohderyhmälle helposti ja vaivattomasti. Sofian keskeinen sijainti, kaunis tila sekä toimiva tekniikka takaavat hyvän aloituksen päivälle. Tila on käyttövalmiina (pöydät ja tuolit), joten paikalle tarvitsee saapua vain noin 30 min. ennen aloitusta ja kirjautua esityskoneelle. Henkilökuntamme huolehtii tekniikasta, ohjeistuksesta, kyltityksestä sekä mahdollisesta aamiaisesta.

Tarkemmat tiedot

Halutessanne keittiömme kautta voitte tarjota osallistujille aamiaisen ja näin antaa entistä maistuvamman aamun osallistujille.

Varaukset ja tiedustelut

Huom!
Sofiassa käytetään Genanon ilmaa puhdistavia laitteita.

Covid-19 – Sofiassa on turvallista vierailla

HUOM! Otamme Sofiassa koronarajoitukset ja ohjeistukset huomioon kaikessa tekemisessämme. Sofian avarat tilat mahdollistavat turvavälien ylläpidon. Myös kokous- ja tapahtumatarjoilut hoidetaan huolellisesti siten, että tilaisuutesi onnistuu turvallisesti myös tänä haastavana aikana.