fbpx

Sofia Helsinki

Ajatustenvaihdon, elämän edistämisen, kaupankäynnin ja ihmisten kohtaamispaikka.

Coworking-tilat, ravintola ja tapahtumapalvelut

Senaatintorin ja Kauppatorin väliin 1700- ja 1800-luvuilla rakentunut kokonaisuus on alusta asti ollut ajatustenvaihdon, elämän edistämisen, kaupankäynnin ja ihmisten kohtaamispaikka. Se on tarjonnut kaupunkilaisille ja kauppiaille keskeiset tilat tavata ja tehdä unelmistaan totta. Sellainen on tämän paikan henki ollut aina ja sellaisena haluamme sen säilyttää – 2020-luvun twistillä tuunattuna.

Innovaatioita, synergiaa ja korvapuusteja

Ravintolasaliin tullessaan voi aistia menneen maailman ja basaarihenkisen tunnelman. Stockmannin ensimmäinen tavaratalo sijaitsi tässä. Siksi paikka sopii nykyäänkin paikallisten ja kansainvälisten ajattelijoiden, yrittämisen, juhlien ja bisnestapahtumien keskukseksi.

Sofia Helsingin coworking-tilat, ravintola ja tapahtumapalvelut luovat vertaansa vailla olevan yhteisön ammattilaisten, asiantuntijoiden ja kaikkien uteliaiden ihmisten käyttöön. Tänne on helppoa sopia tapaaminen, jossa kaikki järjestyy ammattitaidolla.

Sofia Helsingin toiminnan keskiössä ovat kaikki yhteisömme jäsenet, vieraat ja henkilöstömme. Kiinnitämme huomiomme siihen, että jokaisella kävijällä on vielä parempi mieli täältä lähtiessään

Sofian historia

Keskellä kauneinta Helsinki vuonna 1771 rakennettu Kiseleffin talo ja vuonna 1912-1913 rakennettu Stockmannin tavaratalon laajennus muodostavat yhdessä upean kokonaisuuden, jossa 250 edeltänyttä vuotta huokuu ja innostaa rakentamaan tulevia vuosia.

Sijainti