Uteliaiden ihmisten kohtaamispaikka keskellä kauneinta Helsinkiä.

Sofia Helsinki

Senaatintorin ja Kauppatorin väliin 1700- ja 1800-luvuilla rakentunut kokonaisuus on alusta asti ollut ajatustenvaihdon, elämän edistämisen, kaupankäynnin ja ihmisten kohtaamispaikka. Se on tarjonnut kaupunkilaisille ja kauppiaille keskeiset tilat tavata ja tehdä unelmistaan totta. Sellainen on tämän paikan henki ollut aina ja sellaisena haluamme se säilyttää – 2020-luvun twistillä tuunattuna.

 

Ravintolasaliin tullessaan voi aistia menneen maailman ja basaarihenkisen tunnelman. Stockmannin ensimmäinen tavaratalo sijaitsi tässä. Siksi paikka sopii nykyäänkin paikallisten ja kansainvälisten ajattelijoiden, yrittämisen, juhlien ja bisnestapahtumien keskukseksi.

Sofia Helsingin coworking-tilat, ravintola ja tapahtumapalvelut luovat vertaansa vailla olevan yhteisön ammattilaisten, asiantuntijoiden ja kaikkien uteliaiden ihmisten käyttöön. Tänne on helppoa sopia tapaaminen, jossa kaikki järjestyy ammattitaidolla.

Sofia Helsingin toiminnan keskiössä ovat kaikki yhteisömme jäsenet, vieraat ja henkilöstömme. Kiinnitämme huomiomme siihen, että jokaisella kävijällä on vielä parempi mieli täältä lähtiessään