fbpx

Sofia Ravintola ja
Cafe & Bar

Maukas aamiainen, herkkulounas ja kuohuvaa työpäivän jälkeen.

Ravintola keskellä kauneinta Helsinkiä

Keittiömme herkut ovat kuin Helsinki tänään – ihana yhdistelmä kansainvälisiä makuja ja parhaita kotimaisia raaka-aineita.

Aamu yhdeksästä alkaen Sofiassa on tarjolla kaupungin parhaat ja meillä vastaleivotut korvapuustit. Luotamme myös leipään. Savulohi-ruisleipä, hapanjuurileipä juustolla tai punajuurihummuksella täytetty sämpylä pitävät tiellä uteliaimmankin herkkusuun. Raikkaat ja kylmät juomat, kuuma kahvi, haudutettu tee tai vaikka kuppi kaakaota täydentää 

Lounas

Hyvä lounas on aina tehty huolella ja hyvistä raaka-aineista ja maussa löytyy aina pientä jujua. Se on terveellinen, antaa riittävästi energiaa loppupäiväksi, mutta ei tainnuta lounastajaa päivän askareiden ääreen. Kokkimme rakentaa sinulle herkullisen annoksen, jonka lisäksi on tarjolla salaattia sekä Sofiassa itseleivottua leipää ja levitteitä. Tarjolla on päivittäin kaksi annosta, joista toinen on kasvisruoka.

Café & Bar

Leipäherkut, erilaiset leivonnaiset, erikoiskahvit, ihanat viinit ja kuohuvat oluet löydät Unioninkatu 27:stä aamusta iltapäivään. Seinillä on taidetta ja kuvia Senaatintorin historiallisista vaiheista. Baarin kirjastosta saa lainaksi dekkareita.

Tapahtuma- ja juhlatarjoilu

Sofian taitava juhlatiimi loihtii tilaisuuteesi juuri oikeanlaisen makumaailman ja palvelun. Kokouksiin ja neuvotteluihin on hyvä varata tarjoilut, joilla osallistujien energiataso ja tunnelma säilyy positiivisena koko päivän. Tapahtumiin ja juhliin löydämme sinulle ja vieraillesi tilanteeseen ja teemaan juuri oikean ja herkullisen kokonaisuuden. Repertuaarimme vaihtelee juhladinneristä cocktail-kutsuihin ja lastenjuhlista yöllisiin hodareihin. Rakastamme juhlia!

Järjestä elämäsi juhlat Sofialla: