fbpx

Suunnittelupäivä, workshop

Sofian Lyhtysali on kaupungin ykköstila, jossa voi kokoontua työskentelemään ryhmissä inspiroivassa ympäristössä.

Järjestä suunnittelupäivä tai workshop Sofiassa

Aika ajoin pitää ottaa aikaa tulevaisuuden suunnittelulle ja antaa mahdollisuus uusille ajatuksille nousta esiin. Sofiasta löytyy useita inspiroivia tiloja erikokoisille suunnittelu- ja workshop-ryhmille. Olemme ylpeitä kauniista tiloistamme,  joissa historia ja nykyaika niin luontevasti kohtaavat.

Tarjoilut

Sofian herkulliset tarjoilut tarjoillaan tilaan ja lounas nautitaan kauniissa Kiseleffin salissa. Sofian ruoat ovat herkulliset ja terveelliset ja tämän lisäksi niissä on otettu huomioon energiansaanti koko päivälle.

 

Puolikas päivä:
Aamupäivän tarjoilut 27 € / hlö+ alv. (sis. aamupala ja lounas). 
Iltapäivän tarjoilut 24 € / hlö + alv. (sis. lounas ja iltapäiväkahvitus).

Koko päivän tarjoilut 38 € / hlö + alv. (sis. lounaan).

Lyhtysali

Sofian Lyhtysali on ehdottomasti kaupungin ykköstila, mikäli haussa on paikka, jossa voi kokoontua työporukalla kokoamaan menneet opit ja miettimään tulevaa tai työskentelemään ryhmissä inspiroivassa ympäristössä.

Lyhtysalin korkea katto pitkine ikkunariveineen tuo tilaan ilmavuutta ja valoa, happea riittää pitkänkin päivän tarpeisiin. Tilan kalustuksessa on mietitty ryhmiin jakautumisen mahdollisuudet unohtamatta viihtyvyyttä ja tilan kauneutta. Kullekin ryhmälle on tarjolla omat fläppitaulut asianmukaisin tussein ja muistiinpanovälinein. Tila toimii myös hyvin erilaisissa koulutuksissa sekä pienemmissä seminaareissa ja muissa puhetilaisuuksissa. Lyhtysalin tekniikkana toimii videotykki ja iso videokangas puheäänentoiston kera. 

Suosittelemme Sofian Lyhtysalia yli 20 hengen suunnittelupäiviin tai workshoppeihin. Hinta alkaen 1290 € + alv. / puoli päivää.
Kuudes kerros

Täällä voi viettää useammankin päivän suunnitellen yrityksen tulevaisuutta. Oli tilaisuutesi mikä tahansa, kuudennen kerroksen valoisa ja rauhallinen tunnelma inspiroi ja antaa tilaa ajatuksille ja workshoppaamiselle. Työskentelyn lomassa voi käydä nauttimassa Sofian ihanasta sisäpihan terassista ja miksei vaikkapa varata saunaa workshopin päätteeksi.

Suosittelemme Kuudetta kerrosta 20 henkilön suunnittelu- ja workshop-päiviin. Hinta alkaen 500 € + alv. / puoli päivää.
Sofian kulma

Sofian kulman suuri suuri neuvotteluhuone antaa upealle Senaatintorille. Tässä ympäristössä on vaikea olla tekemättä hyviä päätöksiä. Sofian kulman yhteydessä on pienempiä kabinetteja, joihin voi päivän kuluessa jakaantua tekemään esimerkiksi ryhmätöitä.

Suosittelemme Sofian kulmaa 10-25 henkilön suunnittelu- ja workshop-päiviin. Hinta alkaen 600 € + alv. / puoli päivää.
Ellen

Ellen kabinetin alkuperäisen mukaan restauroidut käsinmaalatut seinät sekä museoviraston suojelema lautalattia luovat inspiroivan miljöön suunnittelulle. 

Suosittelemme Elleniä 10-20 hengen suunittelupäiviin. Hinta alkaen 350 € + alv. / puoli päivää.

Tervetuloa tutustumaan

Sofiassa voit suunnitella, tehdä, oppia, juhlia ja nauttia. Mikä tahansa sinun tilaisuus onkaan, esittelemme sinulle ilolla tämän ihanan paikan. Tervetuloa!