fbpx

Suunnittelupäivä, workshop

Sofian Lyhtysali on kaupungin ykköstila, jossa voi kokoontua työskentelemään ryhmissä inspiroivassa ympäristössä.

Järjestä suunnittelupäivä tai workshop Sofiassa

Mitä tekisimme seuraavaksi? Mihin on hyvä valmistautua tulevaisuudessa? Pitäisikö meidän löytää uusi ratkaisu?

Nuo muiden muassa ovat jokaisen yrityksen ja yhteisön kysymyksiä kautta aikojen ja ovat sitä myös tulevaisuudessa. Vastaus löytyy tekemällä yhdessä töitä, kysymällä kaikenlaisia kysymyksiä ja ehdottamalla rohkeasti ja ennakkoluulottomasti myös kaikenlaisia vastauksia. Hyvä suunnittelupäivä, workshop, virittää, haastaa ja innostaa osallistujat jakamaan ajatuksia, kuuntelemaan ja tekemään yhdessä hyviä päätöksiä! Kaikille ajatuksille on tilaa ja samalla edetään sovitusti kohti yhteistä päämäärää. 

Ja on hyvä muistaa tauot ja se kaikki muu yhteinen aika agendan reunoilla jolloin asiat sitten loksahtelevat, tutustutaan hyviin ihmisiin ja saa nauttia ajasta ja herkuista inspiroivassa ympäristössä.

Päivän päätteeksi on aina käsillä jotain uutta, käyttää sitä sitten tai ei, mutta onpahan jotain josta jatkaa eteenpäin. Sofiassa asioita edistetään joka päivä ja historiallisessa miljöössä on suunniteltu ihan kaikkea jo vuodesta 1771. Tervetuloa löytämään uutta!

Aika ajoin pitää ottaa aikaa tulevaisuuden suunnittelulle ja antaa mahdollisuus uusille ajatuksille nousta esiin. Sofiasta löytyy useita inspiroivia tiloja erikokoisille suunnittelu- ja workshop-ryhmille. Olemme ylpeitä kauniista tiloistamme, joissa historia ja nykyaika niin luontevasti kohtaa.

Tarjoilut

Sofian herkulliset tarjoilut tarjoillaan tilaan ja lounas nautitaan kauniissa Kiseleffin salissa. Sofian ruoat ovat herkulliset ja terveelliset ja tämän lisäksi niissä on otettu huomioon energiansaanti koko päivälle.

Puolikkaan päivän tarjoilut 26 € + alv. (sis. lounaan). 

Koko päivän tarjoilut 36 € + alv. (sis. lounaan).

Lyhtysali

Sofian Lyhtysali on ehdottomasti kaupungin ykköstila, mikäli haussa on paikka, jossa voi kokoontua työporukalla kokoamaan menneet opit ja miettimään tulevaa tai työskentelemään ryhmissä inspiroivassa ympäristössä.

Lyhtysalin korkea katto pitkine ikkunariveineen tuo tilaan ilmavuutta ja valoa, happea riittää pitkänkin päivän tarpeisiin. Tilan kalustuksessa on mietitty ryhmiin jakautumisen mahdollisuudet unohtamatta viihtyvyyttä ja tilan kauneutta. Kullekin ryhmälle on tarjolla omat fläppitaulut asianmukaisin tussein ja muistiinpanovälinein. Tila toimii myös hyvin erilaisissa koulutuksissa sekä pienemmissä seminaareissa ja muissa puhetilaisuuksissa. Lyhtysalin tekniikkana toimii videotykki ja iso videokangas puheäänentoiston kera. Taustamusiikki onnistuu myös hyvin.

Suosittelemme Sofian Lyhtysalia yli 20 hengen suunnittelupäiviin tai workshoppeihin. Hinta alkaen 1290 € + alv. / puoli päivää.
Sofian kulma

Sofian kulman suuri suuri neuvotteluhuone antaa upealle Senaatintorille. Tässä ympäristössä on vaikea olla tekemättä hyviä päätöksiä. Sofian kulman yhteydessä on pienempiä kabinetteja, joihin voi päivän kuluessa jakaantua tekemään esimerkiksi ryhmätöitä.

Suosittelemme Sofian kulmaa 10-25 henkilön suunnittelu- ja workshop-päiviin. Hinta alkaen 600 € + alv. / puoli päivää.
Ellen

Ellen kabinetin alkuperäisen mukaan restauroidut käsinmaalatut seinät sekä museoviraston suojelema lautalattia luovat inspiroivan miljöön suunnittelulle. 

Suosittelemme Elleniä 10-20 hengen suunittelupäiviin. Hinta alkaen 350 € + alv. / puoli päivää.