fbpx

Pikkujoulut

Sofiasta löydät kauniit ja tunnelmalliset tilat elämäsi tärkeisiin hetkiin ja tilaisuuksiin

Sofian pikkujoulut

Pikku, joulut, pikku pikku joulut, piiiiikkuuuu, joulut…. (vapaasti Tonttujen juhlayön sävelmää mukaillen) 

Onpas upeaa taas nähdä ystäviä ja työkavereita, kuulla tarinoita, jakaa ajatuksia ja tunnelmia sekä laittaa juhlatamineet päälle ja viettää ihana ilta yhdessä!  

Pöytä on katettu teidän porukalle, herkkuja piisaa ja aika ajoin nostetaan maljoja elämälle, tulevaisuudelle, ystäville, luottamukselle, onnistumisille ja opeille myös niistä yhteisistä haasteista. Maailman parantamisestakin joskus puhutaan ja juu, sitä se juuri on. Kun ollaan yhdessä ja puhutaan, niin kyllä se maailmakin siitä paremmaksi vaan muuttuu. 

Tervetuloa viettämään ihanaa ja hauskaa iltaa Sofiaan!  

Sofia on juhlatalo sinua ja porukkaasi varten. 

Sofian pikkujoulut 2022

Sofiassa onnistuu pikkujoulut sekä yrityksille että muille juhlaseurueille. Meillä on kolme upeaa salia isommille ryhmille sekä pienempiä tunnelmallisia kabinetteja pienemmille pikkujouluryhmille. Muille juhlaseurueille voimme varata pöytäpaikat tunnelmallisesta Kiseleffin salin ravintolasta. 

Sofia tarjoaa kauniit puitteet, tunnelmallisen miljöön, herkulliset tarjoilut sekä ammattimaiset järjestelyt. Sofian henkilökunta auttaa teitä järjestämään ikimuistoiset pikkujoulut. 

Pikkujoulut omassa kabinetissa tai tunnelmallisessa Kiseleffin salissa alkaen 58 €/hlö

Tarjolla herkullinen ja jouluinen menu, katso menu tästä: Joulumenu

Pikkujoulut omassa kabinetissa sisältää oman viihtyisän tilan, joka on katettu ja somistettu jouluisasti joulumusiikkia unohtamatta.

Kiseleffin salista juhlaseurueellenne löytyy isompikin pöytä tarvittaessa.

Varaukset ja tilatiedustelut: myynti@sofiahelsinki.fi tai Joni Hinkkanen p. 040 621 2009