fbpx

Häät

Häiden järjestäminen Sofiassa tuo ripauksen historian siipien havinaa hääpäivääsi.

Häät Sofiassa

Haluatko tärkeimpään päivääsi tunnelmaa, laatua ja huolettomuutta? Tai kiinnostaako sinua häät Helsingin ydinkeskustassa upeassa empiremiljöössä?

Häiden järjestäminen Sofiassa tuo ripauksen historian siipien havinaa hääpäivääsi. Sofia sijaitsee Tuomiokirkon vieressä, Helsingin kulttuurihistoriallisesti arvokkaimmassa ympäristössä. Museoviraston suojelemat ainutlaatuiset tilat on sisustettu laadukkaasti modernilla skandinaavisella designilla.

Kokeneen hääsuunnittelijan avulla hääparin toiveet toteutuvat alusta loppuun. Voit olla luottavaisin mielin ja keskittyä itse juhlaan, vieraisiin ja rakkaimpaasi!

Tarjoilut saat helposti Sofian ravintolasta, joka tunnetaan laadukkaista raaka-aineista valmistetuista ruuista ja tarkkaan valituista viineistä.

Hääpakettimme hinta muotoutuu sesongin ja tilaisuuden henkilömäärän mukaan. Juhlat voivat kestää iltapäivästä aina puoleen yöhön.

Huom! Salien yksityiskäytössä meillä on käytössä minimissään 10 000 euron myyntitakuu, jossa huomioidaan ennakkoon tilatut tarjoilut ja tilajärjestelyt sekä illan aikana toteutunut baarimyynti.

Hääpaketin sisältö