Viikon keitto: Karamellisoitua porkkanakeittoa ja rakuunaöljyä L, G
Hinta 12,70. Sisältää runsaan salaattipöydän ja itseleivottua leipää.
MAANANTAI 18.11.
Paahdettua kanaa lyonilaiseen tapaan, riisiä ja salviaöljyä L, G
Caponataa, riisiä ja salviaöljyä L, G
TIISTAI 19.11.
Paistettua lohta, tillivoissa paahdettuja perunoita ja kermaista hummeri-jättikatkarapukastiketta L, G
Kukkakaali-currypyöryköitä, tillivoissa paahdettuja perunoita ja chilihummusta L, G
KESKIVIIKKO 20.11.
Paneroitua turskaa, skågen-majoneesia ja sitruuna-valkosipulilohkoperunoita L
Chiliöjyssä paistettuja sieniä, yrttimajoneesia ja sitruuna-valkosipulilohkoperunoita L, G
TORSTAI 21.11.
Lousiana hot -makkaraa, romesco-kastiketta ja paahdettuja gnoccheja L
Paahdettuja paprikoita, mozzarellaa, romesco-kastiketta ja gnoccheja L
PERJANTAI 22.11.
Chili con carne, maissilastuja ja avokadokreemiä L, G
Chili sin carne, maissilastuja ja avokadokreemiä L, G
Kysyttäessä saavilla myös gluteenittomia ja vegaanisia annoksia.
Harri Kangas
+358 40 144 8432
harri.kangas@sofiahelsinki.fi
Joni Hinkkanen
+358 40 621 2009
joni.hinkkanen@sofiahelsinki.fi
Aleksanterinkatu 28 &
Unioninkatu 27
p.+358 44 978 2893
ravintola@sofiahelsinki.fi
Aukioloajat:
Ma-Pe klo 9-16
La ja Su suljettu
Harri Kangas
+358 40 144 8432
harri.kangas@sofiahelsinki.fi
Joni Hinkkanen
+358 40 621 2009
joni.hinkkanen@sofiahelsinki.fi
Aleksanterinkatu 28 &
Unioninkatu 27
p.+358 44 978 2893
ravintola@sofiahelsinki.fi
Aukioloajat:
Ma-Pe klo 9-16
La ja Su suljettu