fbpx

Lehdistötilaisuus

Loistava sijainti Senaatintorin laidalla, upeat tilat ja toimiva tekniikka takaavat onnistuneen lehdistötilaisuuden

Lehdistötilaisuudet Sofiassa

Lehdistötilaisuudet ovat perinteisesti olleet tärkeä osa median muodostumista. Nykyään median edustajat ovat kiireisiä ja tiedon saa välitettyä näppärästi digitaalisestikin, niin ovatko lehdistötilaisuudet enää tarpeellisia? Kyllä ne ovat. Kun asia itsessään on merkityksellinen, paikalla on kiinnostavia asiasta tietäviä henkilöitä, on mahdollisuus vaikkapa herkullisen aamiaisen tai lounaan parissa tavata tuttuja sekä mahdollisuus tehdä henkilökohtaisesti haastatteluja kuvauksellisessa ympäristössä, niin eihän mikään voita hyvää lehdistötilaisuutta!

Olennaista on samalla, että tilaisuuteen voi osallistua myös jonkin videopalvelun kautta, niin osallistuja voi liittyä mukaan tarpeen tullen etänä. Jolloin jää toki herkuista paitsi, mutta on kiinni ajankohtaisessa. Sofiassa on parhaat valmiudet menestyksekkääseen lehdistötilaisuuteen. Keskeinen sijainti, kuvauksellinen miljöö, herkulliset tarjoilut, wlanin lisäksi kiinteä verkkoyhteys (Sofian kulma sekä Lyhtysali) ja osaava tiimi mahdollistavat parhaan tilaisuuden.

Mahdollisuus tilaisuuden striimaukseen kumppanimme kautta. 

Hinnat tilasta ja tilaisuuden luonteesta riippuen alkaen 1000 € + alv.

Mikäli haluatte pitää tilaisuuden aamulla, tällöin suosittelemme Sofian Aamunavaus-konseptia. Katso lisää: https://sofiahelsinki.fi/tapahtumat-ja-kokoukset/aamunavaukset/

Tervetuloa tutustumaan

Sofiassa voit suunnitella, tehdä, oppia, juhlia ja nauttia. Mikä tahansa sinun tilaisuus onkaan, esittelemme sinulle ilolla tämän ihanan paikan. Tervetuloa!