fbpx

Lanseeraus ja julkistus

Sofian upeat salit tarjoavat näyttävät ja ainutlaatuiset puitteet lanseeraus- ja julkistustilaisuuksiin

Lanseeraukset ja julkistukset Sofiassa

Kun tekee jotain mistä haluaa ihmisten tietävän, niin siitä kannattaa kertoa. Lanseeraus sanana juontaa ranskankielen sanasta lancer – heittää.

Se pitääkin sisällään halua heittäytyä ihmisten, kumppanien, sidosryhmien, asiakkaiden ja medioidentietoisuuteen. Halua tehdä tiettäväksi, että täällä ollaan, ottakaa meidät mukaan suunnitteluunne ja ajatteluunne. Näin tullaan julki ja onnistuessaan lanseeraus avaa polkuja eri puolilta, jopa yllättävistäkin suunnista. Hyvä lanseeraus myös esittelee uuden näkökulman, tuotteen, innovation ja luovalla sisällöllä saa näkemään uusin silmin. Sofiassa kulmilla on kautta aikojen julkistettu ja lanseerattu vaikka mitä, 250 vuoteen mahtuu paljon.

Mahdollisuus tilaisuuden striimaukseen kumppanimme kautta. 

Hinnat tilasta ja tilaisuuden luonteesta riippuen alkaen 1000 € + alv.

Mikäli haluatte pitää tilaisuuden aamulla, tällöin suosittelemme Sofian Aamunavaus-konseptia. Katso lisää: https://sofiahelsinki.fi/tapahtumat-ja-kokoukset/aamunavaukset/

Tervetuloa tutustumaan

Sofiassa voit suunnitella, tehdä, oppia, juhlia ja nauttia. Mikä tahansa sinun tilaisuus onkaan, esittelemme sinulle ilolla tämän ihanan paikan. Tervetuloa!