fbpx

Sofian kulman suuri neuvotteluhuone

Sofian kulman suuren neuvotteluhuoneen upea näköala Senaatintorille ja Tuomiokirkolle luo unohtumattomat puitteet tilaisuudellesi.

Kokous ja tapahtumatilat, tilavuokra Helsingin keskustassa

Museoviraston suojelemat, tyylikkäät tilat taipuvat tärkeisiin kokouksiin, mutta myös seminaaripäiviin, aamiaispalavereihin, johtoryhmien kokouksiin sekä muihin yksityistilaisuuksiin.

Tilasta löytyy kaikki nykyaikainen välineistö onnistuneeseen kokoukseen. Tilan iso screeni näkyy aina tilan takaosiin asti, konferenssikaiutin ja kamera mahdollistavat hybridikokouksen sekä henkilöiden mukaan ottamisen myös etänä. Tarjoilut onnistuvat vaivattomasti talon kautta.

Hinta

Tilavuokra puolikas päivä 400 € + alv. 24 % ja koko päivä 600 € + alv. 24 %

Tilan kapasiteetti Covid-19 aikana
Tilasta löytyy

Aamiainen ja iltapäiväkahvitus tilaan tarjoiltuna, lounas sopimuksen mukaan joko kauniissa Kiseleffin salissa tai tilaan tarjoiltuna.

Covid-19 – Sofiassa on turvallista vierailla

HUOM! Otamme Sofiassa koronarajoitukset ja ohjeistukset huomioon kaikessa tekemisessämme. Sofian avarat tilat mahdollistavat turvavälien ylläpidon. Myös kokous- ja tapahtumatarjoilut hoidetaan huolellisesti siten, että tilaisuutesi onnistuu turvallisesti myös tänä haastavana aikana.

Tervetuloa tutustumaan

Sofiassa voit suunnitella, tehdä, oppia, juhlia ja nauttia. Mikä tahansa sinun tilaisuus onkaan, esittelemme sinulle ilolla tämän ihanan paikan. Tervetuloa!