fbpx

Kampanja, työpiste 99€

99.00

Vuosi ei ole vielä ohi! Ota varaslähtö uuteen vuoteen ja tee päivistäsi parempi Helsingin parhaalla paikalla. Loppuvuoden 2020 nimeämätön työpiste 99€. Sofialla sinulla on monipuoliset työskentelytilat, mielenkiintoinen työyhteisö, herkullinen lounas ja ennen kaikkea hyvä fiilis.

 

Kuukausijäsenyys sisältää ilmaiset jäsenkahvit ja -teet, -20% Sofian ravintolan tarjonnasta, postiosoitteen, tulostuspalvelun, puhelinkoppien käytön sekä pääsyn nimeämättömille työpisteille ja yhteiselle työskentelyalueelle. Omilla avaimilla sinulla on pääsy Sofian työskentelytiloihin maanantaista sunnuntaihin klo 6.00

 

Kampanja koskee nimeätöntä työpistettä joulukuun ajan, kun sitoudut vähintään tammikuun ajaksi (norm. 310€). Kampanjahinta on voimassa 18.12.2020 saakka.

 

Lisätiedot:

Lahjakortti on voimassa ostosta seuraavana arkipäivänä. Lahjakortti edellyttää jäsenyyden tammikuulle 2021 (hinta tammikuussa 310€). Jäsenyyden aktivointi paikan päällä osoitteessa Sofiankatu 4C arkisin klo 8.30 – 16.00. Sovithan aktivointiajan etukäteen Sofian co-working puolen kanssa: julia.petrishina@sofiahelsinki.fi  Aktivoinnin jälkeen tilat ovat käytettävissä heti. Lisätietoja jäsenyydestä https://sofiahelsinki.fi/coworking-fi/ tai ota yhteyttä myynti@sofiahelsinki.fi.

 

Mikäli haluatte tilata paketin laskulla niin olettehan suoraan yhteydessä myynti@sofiahelsinki.fi.

 

Otathan mukaan paikanpäälle lahjakortin tai näytät sitä puhelimesta.
Vahvistusviestin yhteydessä saat linkin lahjakortin lataamiseen.
Huom! Muistathan tarkistaa roskapostisi mikäli et ole saanut vahvistusviestiä.

Voucher Image
Katso myös nämä
5 päivän passi (100€ alv.0%)
Puolipäivä ja lounas
Kampanja, työpiste 99€
Oma pöytäpaikka kuukaudeksi (350€ alv.0%)