fbpx

Kuukausijäsenyys (250€ alv.0%)

310.00

Sofialla sinulla on monipuoliset työskentelytilat, mielenkiintoinen työyhteisö, herkullinen lounas ja ennen kaikkea hyvä fiilis. Työskentele juuri silloin kun sinulle sopii.

 

Kuukausijäsenyys sisältää ilmaiset jäsenkahvit ja -teet, -20% Sofian ravintolan tarjonnasta, postiosoitteen, tulostuspalvelun, puhelinkoppien käytön sekä pääsyn nimeämättömille työpisteille ja yhteiselle työskentelyalueelle. Omilla avaimilla sinulla on pääsy Sofian työskentelytiloihin maanantaista sunnuntaihin klo 6.00 – 24.00.

 

Lisätiedot:

Lahjakortti on voimassa 12 kk ostosta, jonka sisällä se tulee aktivoida. Kuukausijäsenyyden aktivointi paikan päällä osoitteessa Sofiankatu 4C arkisin klo 8.30 – 16.00. Sovithan aktivoinnin aloittamisesta etukäteen ajan jäsenpuolemme kanssa, myynti@sofiahelsinki.fi, 040 1438749 niin tiedämme laittaa kaikki teille valmiiksi. Aktivoinnin jälkeen tilat ovat käytettävissäsi heti. Lisätietoja jäsenyydestä https://sofiahelsinki.fi/coworking-fi/ tai ota yhteyttä myynti@sofiahelsinki.fi.

 

Otathan mukaan paikanpäälle lahjakortin tai näytät sitä päätelaitteelta. Vahvistusviestin yhteydessä on linkki lahjakortin lataamiseen.

Voucher Image
Katso myös nämä
Päiväpassi
Kuukausijäsenyys (250€ alv.0%)
Päiväpassi ja lounas
50 kpl päiväpassipaketti (800€ alv.0%)