Syntymäpäivät

Tapahtumia, kokouksia, merkityksellisiä kohtaamisia sekä uusia ajatuksia ja energiaa jo vuodesta 1771.

Syntymäpäivät

Sofian Juhlakellarissa järjestät niin rennot kuin juhlavatkin juhlat, sinä päätät. Me olemme miettineet teille muutamat herkulliset tarjoilut valmiiksi, joten teidän ei tarvitse kuin niistä päättää iltaanne sopivat. Juomat tulevat talon kautta ja niidenkään valinnassa ei tarvitse laittaa sormea suuhun sillä henkilökuntamme auttaa teitä valitsemaan oikeat juomat iltaan. Kaikkea ei myöskään tarvitse päättää etukäteen, baaritiski sijaitsee vain rappusten yläpäässä, joten sieltä voi santsata illan mittaan. 

Juhlakellari on tunnelmallinen ja viihtyisä tila Torikortteleissa, Tuomiokirkkoa vastapäätä. Tilavaraus on lähtökohtaisesti voimassa klo 23 asti, mutta ei se ole niin justiinsa, vaikka vähän venyisikin. Mikäli menojalkaa vipattaa, niin täältä on lyhyt matka jatkamaan juhlia toisaalla vaikka aamuyöhön asti. Juhlakellarista löytyy istumapaikat 25:lle hengelle, äänentoistolaite taustamusiikkia varten sekä screeni tarvittaessa.

 • Järjestä kavereiden kanssa rennot tapas-iltamat
  10:lle hengelle 350 € ja 20:lle hengelle 700 €. Sisältää herkulliset kuuden eri tapaksen lajitelman talon kokin suosikeista. Juomat omien mieltymystenne mukaan, talo mielellään auttaa sopivien viinien valinnassa.
 • Pastabileet
  10:lle hengelle 300 € ja 20:lle hengelle 600 €. Tarjolla kahta eri pastaa, salaattia sekä tuoretta patonkia pastan kylkeen.
 • Pitsa ja peli-iltamat
  10:lle hengelle 300 € ja 20:lle hengelle 600 €. Tarjolla kolmea eri pitsaa isoilta lankuilta. Tarjolla lautapelejä sekä screeni mahdollisia pelejä varten (omat tunnukset).
 • Synttäribuffet
  10:lle hengelle 350 € ja 20:lle hengelle 700 €.

Upeat tilat ja täydellinen sijainti

Previous
Next