Inspiroivia tiloja ja ainutlaatuista tunnelmaa kaiken kokoisille tapahtumille

Tapahtumia, kokouksia, merkityksellisiä kohtaamisia sekä uusia ajatuksia ja energiaa jo vuodesta 1771.

Helsingin empire-keskustan helmi näki päivänvalon vuonna 1771, kun paikalle rakentui sokeripuhdistamo. Vuosina 1879-1930 Stockmannin tavaratalo kehittyi, kasvoi ja laajensi näitä upeita tiloja. Sofiassa on toiminut vuosien saatossa basaari, poliisilaitos, museo, kahviloita, kauppoja ja on perustettu judoseura ja ennen kaikkea pidetty lukuisia, merkityksellisiä tapahtumia. 

Upeat kokoushuoneet, Suomen paras työpajatila, moneen taipuvat juhla- ja seminaaritilat unohtamatta Sofian kulman suuren neuvotteluhuoneen näkymää Senaatintorille.

Kokoukset

Sofiassa järjestät onnistuneen kokouksen toimivasti ja turvallisesti. Inspiroivat ja väljät tilat. Toimiva tekniikka, joka mahdollistaa myös etäosallistumisen. Herkulliset tarjoilumme ja historialliset puitteet luovat parhaat mahdollisuudet suunnitella, keskustella, päättää ja näin edistää asioita. Mikään ei voita kunnon kokousta!

Työpajat, suunnittelupäivät ja koulutukset

Aika ajoin pitää ottaa aikaa tulevaisuuden suunnittelulle ja antaa mahdollisuus uusille ajatuksille nousta esiin. Sofian Lyhtysalia parempaa työpajatilaa on vaikea löytää. Olemme ylpeitä kauniista tiloistamme, joissa historia ja nykyaika niin luontevasti kohtaa. Sofian kulman suuri neuvotteluhuone antaa upealle Senaatintorille. Tässä ympäristössä on vaikea olla tekemättä hyviä päätöksiä.

Tärkeät juhlat ja tapahtumat

Tapahtuma on hetki, jolloin jokin muuttuu. Me Sofiassa ymmärrämme, että tapahtuma on sinulle ja yhteisöllesi hyvin tärkeä hetki. Juhlat, häät, syntymäpäivät, henkilökunnan kekkerit, ikimuistoinen konsertti mummolle, lapsen ristiäiset, cocktail-hetki ystäville tai rakkaan ihmisen muistotilaisuus - meiltä löytyy tilat, tarjoilut ja upeat osaajat, jotka tekevät kanssasi juhlastasi ikimuistoisen.

Sofian tilat

Historialliset puitteet, tyylikäs sisustus ja uusin teknologia yhdistyvät kiinnostavaksi kokonaisuudeksi Sofian kabineteissa ja kokoustiloissa. Museoviraston suojelemat, tyylikkäät tilat taipuvat sekä seminaaripäiviin, aamiaispalavereihin, juhlaillallisiin että yksityistilaisuuksiin. Sofiasta löydät sopivat tilat eri kokoisiin tapahtumiin. Tapahtumaan sopivan cateringin saat tilattua näppärästi Sofian ravintolasta.

 

HUOM! Otamme Sofiassa koronarajoitukset ja ohjeistukset huomioon kaikessa tekemisessämme. Sofian avarat tilat mahdollistavat turvavälien ylläpidon. Myös kokous- ja tapahtumatarjoilut hoidetaan huolellisesti siten, että tilaisuutesi onnistuu turvallisesti myös tänä haastavana aikana.

Day

Sofian Lyhtysali on aikoinaan rakennuksessa toimineen Stockmannin antiikkiosastoksi rakennettu tila vuodelta 1920. Tila soveltuu oivallisesti workshop-työskentelyyn, pieniin seminaareihin ja koulutuksiin sekä iltajuhlien tunnelmalliseksi tilaksi. Historiallisessa salissa on moderni esitystekniikka ja istumapaikkoja suuremmallekin porukalle.

Workshop-työskentely 80 henkilöä / Seminaari 50 henkilöä / Cocktailtilaisuus 150 henkilöä / korona-aikana max. 30 henkilöä turvavälein

Sofian kulman upea näköala Tuomiokirkolle luo unohtumat puitteet tilaisuudellesi. Museoviraston suojelemat, tyylikkäät tilat taipuvat tietysti tärkeisiin kokouksiin, mutta myös seminaaripäiviin, aamiaispalavereihin, johtoryhmien kokouksiin sekä muihin yksityistilaisuuksiin. Seminaaritekniikka, herkulliset tarjoilut ja iloinen henkilökunta takaavat tilaisuuden onnistumisen.

U-muoto 22 henkilöä / Luokkamuoto 28 henkilöä / Diplomaatti 26–28 henkilöä / korona-aikana max. 14 henkilöä turvavälein

Sofia ravintola sijaitsee Kiseleffin talon ensimmäisessä kerroksessa, mistä se onkin saanut nimensä Kiseleffin sali. Kiseleffin salin näyttävissä tiloissa järjestät unohtumattomat juhlat, aamuseminaarit kuin illanistujaisetkin. Ota yhteyttä ja kerro meille toiveesi, niin tehdään tilaisuudestasi yhdessä menestys!

Istuva illallinen tai seminaari 100 henkilöä / Cocktailtilaisuus 250 henkilöä

Ellen-kabinetti on ainutlaatuinen kokous- ja tapahtumatila Kiseleffin talon toisessa kerroksessa, Unioninkadun puolella. Ellen-kabinetti tarjoaa loistavat puitteet jopa 24 henkilölle. Tilavarustukseen kuuluu mm. fläppitaulu, suuri näyttö, langaton tiedonsiirto ja adapterit.

Ellen-kabinetti on nimetty kuvataiteilija ja taidegraafikko Ellen Thesleffin mukaan.

24 henkeä / korona-aikana 14 henkilöä turvavälein

Aurora-kabinetti sijaitsee Kiseleffin talon toisessa kerroksessa, Unioninkadun puolella. Kabinetissa on istumapaikat 10 henkilölle. Tilavarustukseen kuuluu mm. fläppitaulu, suuri näyttö, langaton tiedonsiirto ja adapterit. Aurora-kabinetti on nimetty suomalaisen sosiaali- ja diakoniatyön uranuurtaja Aurora Karamzinin mukaan.

10 henkeä / korona-aikana 5 henkilöä turvavälein

Anni-kabinetti sijaitsee Kiseleffin talon toisessa kerroksessa, Unioninkadun puolella. Kabinetissa on istumapaikat 9 henkilölle. Tilavarustukseen kuuluu mm. fläppitaulu, suuri näyttö, langaton tiedonsiirto ja adapterit.

Anni-kabinetti on nimetty lasten- ja nuortenkirjailija Anni Swanin mukaan.

8 henkeä / korona-aikana 5 henkilöä turvavälein

Aino-kabinetti sijaitsee Kiseleffin talon toisessa kerroksessa, Unioninkadun puolella. Kabinetissa on istumapaikat 8 henkilölle. Tilavarustukseen kuuluu mm. fläppitaulu, suuri näyttö, langaton tiedonsiirto ja adapterit.

Aino-kabinetti on nimetty Aino Acktén, ensimmäisen suomalaisen kansainvälisen oopperatähden, mukaan.

8 henkeä / korona-aikana 4 henkilöä turvavälein

Sofian upea Sonckin sali on arkkitehti Lars Sonckin suunnitelman uusklassistinen rakennuksen sydän. Vuodelta 1913 peräisin oleva rakennus, on suunniteltu aikoinaan vieressä toimineen Stockmannin lisärakennukseksi. Nyt tämä merkityksiä täynnä oleva sali on jälleen avoinna kaupunkilaisille – järjestä tapahtumasi Helsingin historiallisessa keskustassa!

Sonckin salissa voit järjestää ikimuistoisen tapahtuman upeissa puitteissa. Mahdollisuuksia on niin pikkujoulujen vietolle, tuotelanseerauksille, seminaareille kuin yksityis- ja yritysjuhlille.

Pöytäryhmät 150 henkilöä / Tuolirivit 200 henkilöä / Cocktailtilaisuus 400 henkilöä

Sofian Café & Barin tunnelmallinen 1700-luvun holvikellari on rentoutumiseen, juhlimiseen ja helppoon olemiseen tarkoitettu tila, jonka ytimessä on henkilökohtainen ja lämmin palvelu. Juhlakellari on intiimi ja yksityinen tila, hienon holvikaaren alla. Tila soveltuu päivisin myös kokouskäyttöön (max. 20 henkilöä).

30 henkeä / korona-aikana 14 henkilöä turvavälein
Previous
Next